Logistian langaton verkko

Logistiassa on käytössä langaton lähiverkko, SUULAN. Langaton verkko on tarkoitettu Logistiassa sijaitseville yrityksille sekä Logistian sisätiloissa vieraileville tilapäiseen internetin käyttämiseen. Verkon kustannuksista vastaa Kiinteistö Oy Kauhajoen Teknologiakeskus ja sen teknisestä toteutuksesta sekä ylläpidosta Neviso Oy.

Verkon käyttäminen internetpalvelujen saavuttamiseen

Käyttääksesi SUULANin kautta internetpalveluita, tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. Logistian neuvotteluhuoneissa ja muissa tiloissa on tauluja,  joista näen kulloinkin voimassa olevan tunnuksen ja salasanan. Voit kysyä ne myös Logistian Infopisteestä. Kun tunnus ja salasana ovat tiedossasi, aloita verkon käyttäminen seuraavasti:

  • Muodosta langaton yhteys SUULAN-tukiasemaan, tukiaseman SSID on "SUULAN". IP-osoite haetaan automaattisesti DHCP-palvelimelta.
  • Käynnistä selain ja avaa mikä tahansa www-sivu.
  • Verkko näyttää kirjautumissivun ja pyytää sinua syöttämään verkon käyttöön vaadittavan käyttäjätunnuksen ja salasanan.
  • Käytä internetiä normaalisti.

Verkon kattavuus ja tekninen tuki

Verkon tukiasemien sijoittelu on pyritty tekemään niin, että se kattaisi koko kiinteistön.

Jos verkon kattavuudessa on aukkoja, voit ilmoittaa niistä, kuten muistakin verkkoon tai sen toimintaan liittyvistä asioista alla olevalla lomakkeella (vain intranet-käyttäjille).

Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse joko Info-pisteeseen tai Nevisoon.

 

Ajankohtaista

 

 

::EXTRANET
Tunnus:
Salasana:
 
Unohtuiko salasana?